Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου 2016

Σούπερ ανέκδοτο: Ο Κυπραίος στη ζούγκλα τζαι οι... μιλλούες!Ένας Ρώσος, ένας Εγγλέζος τζιαι ένας Κυπραίος χάνουνται στη ζούγκλα όπου τους πιάννουν, οι Ζουλού τζιαι παίρνουν τους στον αρχηγό.
Λαλεί τους ο αρχηγός:

«Tο λοιπόν κοπέλλια, ότι εξέρετε που άλλα ανέκδοτα, ξιάστε τα! Δαμέ εν έσιει μασκαραλλίκκια! Με έρωτησην εννα σας βάλω, με τίποτε! Θα σας φάμεν ολόισια χωρίς μουσκουρούθκια».Διατάσσει που λαλείτε ο αρχηγός να άψουν κάρβουνα τζιαι να ετοιμάσουν τες σούβλες, για να τους σουβλίσουν ολόκληρους. Τρεις μαείροι των Ζουλού ήταν επι το έργο, εσουβλίσαν τους τζιαι εβάλαν τους πάνω στα κάρβουνα, τον έναν δίπλα που τον άλλον: Τον Ρώσον, τον Εγγλέζον τζιαι διπλά του τον Κυπραίο.

Ο άρχηγος έκοψεν διαταγή του αρχιμάειρα:
«Το λοιπόν, να μου τους γυρίζεις αργά αργά, για να ψηθούν να γίνουν λοκκούμιν τζιαι θα μου τους γυρίζετε ώσπου να αφρίσουν, α!».
«Μάλιστα μάστρε!» πολοάται ο αρχιμάειρας.

Μετα που κανέναν μισάωρον πάει ο αρχηγός να τσιακκάρει. Ρέσσει μπροστα που τον Ρώσον, μια χαρά, θκυο Ζουλού να τον γυρίζουν σιγά σιγά. Περνά μπροστά που τον Εγγλέζον, τζιαι τζείνον το ίδιο, να τον γυρίζουν α ρ γ ά.   Π ο λ λ ά  α ρ γ ά.
Φτάνει στον Κυπράιον τζιαι τι να δει; Θκυο Ζουλού να τον γυρίζουν γλήορα γλήορα, φουσιέκκιν! Βάλλει φωνήν ο αρχηγός:

«ΑΡΧΙΜΑΕΙΡΑΑΑΑΑ! ΕΛΑ 'ΔΑ ΓΛΗΟΡΑ! ΕΝ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΡΕ ΑΧΡΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΑΡΓΑ ΑΡΓΑ ΩΣΤΙ ΝΑ ΑΦΡΙΣΟΥΝ;;;»

«Μάλιστα κύριε» πολοάται ο αρχιμάειρας.

«Ε ΙΝΤΑ ΤΟΝ ΓΥΡΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΑΖΙΝΑΝ ΤΟΝ ΚΥΠΡΑΙΟΝ ΚΑΛΟ ΡΕ ΓΑΡΕ, Α;»

«Συγνώμην ρε μάστρε, αλλά εν εγίνετουν διαφορετικά... Άμμαν τον γυρίζουμεν αργά, ποταβρίζεται τζιαι τσιμπά μιλλούες που τον Εγγλέζον...».
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου